Rietdekken is een ambacht

Een rieten dak heeft in al die jaren zijn bestaansrecht wel bewezen. In het verleden waren rieten daken een noodzakelijk product voor de armen. Tegenwoordig is de kwaliteit van een rieten kap echter hoogwaardig. Riet wordt juist gebruikt om woningen een luxueus en landelijk karakter te geven.

Rieten dak = een authentiek natuurproduct

Rieten daken horen bij het Nederlandse landschap, net als de waterlijn waaraan het materiaal tot groei is gekomen. Het dak van riet is een authentiek natuurproduct dat optimaal tot zijn recht komt als het door een vakman is gelegd. Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen is die vakman. Met de beste kwaliteit riet maakt hij prachtige, esthetische en tijdloze rieten daken met het allerhoogste afwerkingsniveau.

De vertrouwde rietdekker uit Brabant is ook actief in Limburg

Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen (actief in de omgeving Budel, Heeze, Nuenen, Gemert, Oirschot, Oisterwijk, Hilvarenbeek, ‘s-Hertogenbosch, Roosendaal, Neerpelt, Bocholt, Venlo) is lid van de Vakfederatie Rietdekkers.

Rieten daken zijn een verantwoorde investering

Wanneer het professioneel wordt aangebracht, is het een verantwoorde investering voor jaren. De levensduur van een rieten kap wordt zowel bepaald door de gebruikte materialen als door de kwaliteit van de rietdekker. Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen doet op geen van beide terreinen ooit concessies. Als lid van de Vakfederatie Rietdekkers, vindt u in Gregor van den Elzen een betrouwbare partner.

Riet van het beste soort

Maar ook als het gaat om advies voor de juiste constructie, het uitkiezen van de beste rietsoorten, of het uitvoeren van levensduur-verlengend onderhoud. Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen heeft de kennis en ervaring om uw rieten dak optimaal tot zijn recht te laten komen.

Wat is de prijs van een rieten dak ?

Neem contact op voor meer informatie over rieten daken, prijzen of onze werkwijze.

Maak een terugbel afspraak