Contact & Reviews

Rietdekkersbedrijf
Gregor van den Elzen BV
Ruiter 26
5712 XP Someren
Noord Brabant

T: +31 (0) 493 470349
M: +31 (0) 6 55747213
F: +31 (0) 493 470760
E: info@gregor-riet.com
W: www.gregor-riet.com


Wilt u graag teruggebeld worden door ons, maak dan een terugbel afspraak en vermeld duidelijk in uw e-mail waarover u meer informatie wenst te krijgen:

Rietdaken – Renovatie – Onderhoud – Afspraak/Offerte – Overige

Maak een terugbel afspraak


What name should be displayed with your review?
Please confirm your email to verify your identity. It will not be displayed.
What title should be displayed with your review?
The image that should be associated with your review
Click to add your own review!
Filter
1 - 5
69 reviews «1 of 7»
Review for Rieten Dak
0/5

Hey Be Free from Neck Pain Try NeckFlexer & Relieve Neck Pain Effortlessly In 10 Min! Save 50% OFF + FREE Worldwide Shipping Shop Now: neckflexer.online ✅ Designed By Doctor & Chiropractor ✅ Ergonomic Design – Fits Everyone ✅ Circulation To Head ✅ Stimulating Key Result Area Thank You, Contact & Reviews | Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen – gregor-riet.com

Review for Rieten Dak
0/5

Get backlinks from websites which have Domain Authority above 50. Very rare and hard to get backlinks. Order today at a very low price, while the offer lasts. read more: https://www.monkeydigital.co/product/250-da-50-backlinks/ thanks and regards Monkey Digital Team support@monkeydigital.co

Review for Rieten Dak

Sinds kort wonen wij in onze nieuwe boerderijwoning. Het rieten dak is gemaakt door v d Elzen. Dat is prima verlopen. Het personeel was heel professioneel en werkte ondanks de hitte hard door. Het dak is heel mooi geworden. Dus wij zijn heel tervreden.

Review for Rieten Dak

We zijn blij dat we hebben gekozen voor Gregor van den Elzen en zijn team om ons dak te maken. In nauw overleg is het oude riet verwijderd en opnieuw gedekt. Echt vakwerk en heel netjes afgewerkt. Dank en succes met jullie mooie bedrijf.

Review for Rieten Dak

We moesten wat langer wacht dan gepland, maar het weer zat tegen (regen). Maar nadat de heren begonnen waren verliep alles soepel. Goede en duidelijke communicatie. Je merkt dat er veel ervaring is en dat het eindresultaat voorop staat. Na afloop alles keurig opgeruimd, wat toch ook erg prettig is. Nu genieten wij van ons mooie dak met een rustige detaillistische afwerking. Ik adviseer iedereen die een rietenkap overweegt contact op te nemen met Gregor van den Elzen.

Review for Rieten Dak

Het duurde even, wegens omstandigheden op de bouw hebben we enkele keren de startdatum met de rietdekkers moeten verplaatsen. Hier werd niet moeilijk over gedaan!! We zijn dankbaar met dit mooi strak dak. Wat een fijn team

Review for Rieten Dak

Prachtig, zo wordt ons nieuwe dak benoemd. Niet alleen wij zijn zeer onder de indruk van ons rieten dak, maar ook buurtbewoners die ons vertellen dat ze ons dak prachtig vinden. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Rietdekkersbedrijf van den Elzen. De mannen die ons dak hebben gedekt zijn echte professionals! Ze werken netjes en ruimen alles op. Wil je zelf een rieten dak? Wij adviseren van den Elzen.

Review for Rieten Dak

Fijne en betrouwbare vakmensen. Mooi stukje werk afgeleverd. Betrouwbare partij. Afspraak is afspraak.

Review for Rieten Dak

Zeer tevreden…top werk afgeleverd….zeer fijne mensen om mee te werken…alles netjes achtergelaten….we zijn erg blij met ons rieten dak

Review for Rieten Dak

Zelf met dit barre weer in het begin van 2018 wordt mooi en vakkundig werk afgeleverd. Erg blij met het eindresultaat en traject is vlekkeloos verlopen. Absoluut een aanrader!

69 reviews «1 of 7»