Rietdekken is een ambacht

Een rieten dak heeft in al die jaren zijn bestaansrecht wel bewezen. In het verleden waren rieten daken een noodzakelijk product voor de armen. Tegenwoordig is de kwaliteit van een rieten kap echter hoogwaardig en wordt riet juist gebruikt om woningen een luxueus en landelijk karakter te geven.

Rieten dak = een authentiek natuurproduct

Rieten daken horen bij het Nederlandse landschap, net als de waterlijn waaraan het materiaal tot groei is gekomen. Een rieten dak is een authentiek natuurproduct dat optimaal tot zijn recht komt als het door een vakman is gelegd. Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen is die vakman. Met de beste kwaliteit riet maakt hij prachtige, esthetische en tijdloze rieten daken met het allerhoogste afwerkingsniveau.

Rieten dak / een verantwoorde investering

Een professioneel aangebracht rieten dak is een verantwoorde investering voor jaren. De levensduur van een rieten kap wordt zowel bepaald door de gebruikte materialen als door de kwaliteit van de rietdekker. Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen doet op geen van beide terreinen ooit concessies als het gaat om een rieten dak. Als lid van de Vakfederatie Rietdekkers, vindt u in Gregor van den Elzen een betrouwbare partner.

Wat is de prijs van een rieten dak ?

Neem contact op voor meer informatie over rieten daken, prijzen of onze werkwijze.

 

Maak een terugbel afspraak

Bookmark and Share