Gregor-Riet rietdekkers zijn rietdekkers met passie

De medewerkers van rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen hebben een uitgesproken passie voor alles wat met riet en rieten dakbedekking te maken heeft. Zij weten u als geen ander de voordelen te noemen van een traditioneel open rieten dak of juist van een modern schroefdak. Op beide terreinen zijn zij de rietspecialisten bij uitstek.

Maak een terugbel afspraak

Riet van het beste soort

Maar ook als het gaat om advies voor de juiste constructie, het uitkiezen van de beste rietsoorten of het uitvoeren van levensduur-verlengend onderhoud. Omdat zij de kennis en ervaring hebben om uw rieten dak optimaal tot zijn recht te laten komen.

Rietspecialist

Monumentaal of heel modern, dakramen, nokbedekking, garage, stallen of tuinhuisjes; het hoogste afwerkingsniveau is standaard voor de medewerkers van Gregor van den Elzen want zij hebben oog voor ieder detail. En zelfs het moeilijkste project wordt op tijd opgeleverd, de afspraak staat.

De vertrouwde rietdekker uit Brabant is ook actief in Limburg

Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen (actief in de omgeving Eindhoven,  Best, Deurne, Neerkant, Leende, Hapert, Hamont-Achel, Maarheeze, Stramproy, Heythuysen, Nederweert, Ospel, Overloon, Eersel) is lid van de Vakfederatie Rietdekkers.

Kosten van een rieten dak ?

Neem contact op voor meer informatie over rieten daken, prijzen of onze werkwijze.